Suglasnost za korištenje osobnih podataka od korisnika usluga koja se odnosi za prijave na neku od lista na internet stranici www.merlinka.hr 

Na www.merlinka.hr (Merlinka d. o. o., Senjska 6, 47000 Karlovac, OIB:15259334060) pratimo načela transparentnosti i pažljivog ravnanja s osobnim podacima u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (engl. General Data Protection Regulation – GDPR; u nastavku uredba). Potrebna nam je vaša suglasnost da bismo osobne podatke, koje smo dobili u svrhu prijavljivanja na naše usluge, mogli koristiti i obrađivati u marketinške svrhe. Sve informacije o upravljanju specifičnom vrstom suglasnosti možete pronaći u nastavku.

 1. Suglasnosti koje se odnose na primanje novosti Newsletter Merlinka na stranici: merlinka.hr/newsletter-merlinka
  Ispunjavanjem obrasca za primanje novosti Newsletter Merlinka o aktualnim trendovima i ponudama našeg frizerskog salona, korisnik se slaže s prosljeđivanjem podataka koje uredba opredjeljuje kao osobne podatke. U ovom slučaju to su: E-mail adresa, Ime, Prezime, Broj mobitela.
 2. Suglasnosti koje se odnose na primanje novosti VIP klub Merlinka na stranici: merlinka.hr/vip-klub-merlinka
  Ispunjavanjem obrasca za primanje novosti VIP klub Merlinka o aktualnim trendovima i ponudama našeg frizerskog salona, korisnik se slaže s prosljeđivanjem podataka koje uredba opredjeljuje kao osobne podatke. U ovom slučaju to su: E-mail adresa, Ime, Prezime, Broj mobitela.
 3. Suglasnosti koje se odnose na primanje novosti Web kupon od 50 kuna za frizerske usluge na stranici: merlinka.hr/web-kupon-od-50-kuna-za-frizerske-usluge
  Ispunjavanjem obrasca za primanje novosti Web kupon od 50 kuna za frizerske usluge o aktualnim trendovima i ponudama našeg frizerskog salona, korisnik se slaže s prosljeđivanjem podataka koje uredba opredjeljuje kao osobne podatke. U ovom slučaju to su: E-mail adresa, Ime, Prezime, Broj mobitela.
 4. Suglasnosti koje se odnose na primanje novosti Poklon kupon za naš web dućan s 10 posto popusta na stranici: merlinka.hr/poklon-kupon-za-nas-web-ducan-s-10-posto-popusta
  Ispunjavanjem obrasca za primanje novosti Poklon kupon za naš web dućan s 10 posto popusta o aktualnim trendovima i ponudama našeg frizerskog salona, korisnik se slaže s prosljeđivanjem podataka koje uredba opredjeljuje kao osobne podatke. U ovom slučaju to su: E-mail dresa, Ime, Prezime, Broj mobitela.
 5. Suglasnosti koje se odnose na primanje novosti i slanje kupljenih proizvoda na Kupci web dućan – blagajna na stranici: merlinka.hr/blagajna
  Ispunjavanjem obrasca za primanje novosti i slanje kupljenih proizvoda na Kupci web dućan – blagajna o aktualnim trendovima i ponudama našeg frizerskog, korisnik se slaže s prosljeđivanjem podataka koje uredba opredjeljuje kao osobne podatke. U ovom slučaju to su: podaci za plaćnje (Ime, Prezime, Naziv poduzeća, Zemlja, Ulica, Grad, Poštanski broj, Telefon, E-mail adresa) i podaci o dostavi ako je adresa dostave različita (Ime, Prezime, Naziv poduzeća, Zemlja, Ulica, Grad, regija, Poštanski broj, Napomena uz narudžbu). Nakon registracije na stranici www.merlinka.hr/moj-racun korisnik u svakom trenutku može upravljati svim svojim podacima na sranici: Moj račun.
 6. Suglasnosti koje se odnose na primanje novosti Merlinka newsletter za frizere na stranici: merlinka.hr/newsletter-za-frizere
  Ispunjavanjem obrasca za primanje novosti Merlinka newsletter za frizere o aktualnim trendovima i ponudama našeg frizerskog salona i novostima i ponudama iz područja frizersko kozmetičke industrije, korisnik se slaže s prosljeđivanjem podataka koje uredba opredjeljuje kao osobne podatke. U ovom slučaju to su: E-mail adresa, Ime, Prezime, Naziv salona, Broj mobitela, OIB, Ulica i broj, Grad / Mjesto, Poštanski broj, Država.

Korisnik se prilikom prijave na bilo koju od lista može slagati s korištenjem osobnih podataka u sljedeće svrhe:

Suglasnost za praćenje vaših aktivnosti i zanimanja na www.merlinka.hr:

 • Izvoženje, pohranu i obradu podataka u alatu za marketinšku automatizaciju, koji nam pomoću kontinuiranog praćenja vaših aktivnosti na www.merlinka.hr omogućava provođenje naručenih usluga, kontaktiranje u vezi vaših aktivnosti na stranicama www.merlinka.hr
 • Svi osobni podaci korišteni su isključivo u namjere izvršavanja naših usluga te optimizaciju našeg poslovanja i nisu dostupni za javnost.

Suglasnost za primanje novosti od Merlinka d.o.o. o aktualnim trendovima i ponudama salona i novostima i ponudama iz područja frizersko kozmetičke industrije te vrijedi do otkazivanja i obuhvaća:

 • Korištenje podataka za slanje redovitih e-novosti o aktualnim trendovima i ponudama salona i novostima i ponudama iz područja frizersko kozmetičke industrije.
 • Izvoženje, pohranu i obradu podataka u alatu za marketinšku automatizaciju koji nam omogućuje slanje tih novosti.

VAŠA PRIVOLA NA TEMELJU DANIH SUGLASNOSTI
Pojedinac u bilo kojem trenutku može zahtijevati od voditelja obrade osobnih podataka da trajno ili privremeno prestane koristiti njegove osobne podatke u gore navedene svrhe͘ Takav zahtjev može bilo kada poslati na e-adresu: info@merlinka.hr  te detaljno navesti koje suglasnosti želi otkazati.

Osim toga, korisnik ima i sljedeća prava:

 • Pravo na pristup do svojih osobnih podataka koji su u vezi s njime prikupljeni, a tom prilikom upravitelj može koristiti sva razumna sredstva za utvrđivanje identiteta pojedinca čiji su osobni podaci, posebice u okviru online usluga i online identifikatora.
 • Pravo na popravak netočnih podataka koji su u vezi s njime prikupljeni, a tom prilikom voditelj obrade može koristiti sva razumna sredstva za provjeravanje identiteta pojedinca čiji su osobni podaci, posebice u okviru online usluga i online identifikatora.
 • Pravo na ”zaborav”, odnosno brisanje svih podataka, ako su ispunjeni uvjeti iz 17͘ članka Opće uredbe o zaštiti podataka.
 • Pravo na samostalno odlučivanje o korištenju osobnih podataka koje se temelji na automatiziranoj obradi.
 • Pravo da protiv voditelja obrade uloži pritužbu nadzornom tijelu, ako misli da obrada njegovih osobnih podataka krši Opću uredbu o zaštiti podataka.

Politiku privatnosti možete pogledati klikom na link “Politika privatnosti”

Merlinka.hr | Frizerski saloni, edukacija i trgovina
Košarica0
U košarici nema proizvoda!
Nastavite s kupovinom
0
Odaberite podatke za usporedbu.
 • Fotografija
 • Šifra
 • Ocjena
 • Cijena
 • Zalihe
 • Raspoloživost
 • U košaricu
 • Kratki opis
 • Detaljni opis
 • Težina
 • Dimenzije
 • Dodatne informacije
Click outside to hide the comparison bar
Usporedite
1€ = 7.53450 kn