Upoznajte naše zaposlenike

Upoznajte naše zaposlenike

 

 VLATKA HREBAC 

Ja sam Vlatku Hrebac i s ponosom se predstavljam kao master stilistica i koloristica s više od dvadeset godina stručnog iskustva.

Moja strast prema frizerstvu i bojanju kose ogleda se u svakom detalju mojeg rada, a moj cilj je stvarati frizure koje će vas ostaviti bez daha. S preko dvadeset godina iskustva u frizerskoj industriji, stekla sam duboko znanje i razumijevanje friziranja i bojanja kose i bez obzira na to trebate li žensko ili muško šišanje, ekskluzivno oblikovanje frizure, precizno bojanje ili bilo koju drugu frizersku uslugu, možete računati na moju stručnost i iskustvo.
Kao master stilist i kolorist, volim eksperimentirati s oblicima frizura i bojama te raznim stilovima kako bismo zajedno stvorili jedinstven izgled koji će istaknuti vašu prirodnu ljepotu. Bez obzira želite li osvježiti svoju frizuru, postići glamurozni izgled ili se odlučiti za potpunu transformaciju, tu sam da vaše ideje pretvorim u stvarnost.
Svaki klijent je jedinstven, a moj pristup friziranju i bojanju je prilagođen vašim željama i potrebama. Slušam pažljivo i zajedno s vama kreiram frizuru koja će vas oduševiti. Radujem se prilici da vas upoznam i pomognem vam postići izgled o kojem sanjate. Vaša ljepota i zadovoljstvo su mi najveća nagrada.
Hvala vam što ste odabrali salon Merlinka, gdje vam kroz svoju stručnost i kreativnost mogu pružiti najbolje frizersko iskustvo.
Vlatka Hrebac master stilistica i koloristica u salonu Merlinka.

____________________________________________________________________________________

 SNJEŽANA VELJAČA 

Ja sam Snježana Veljača, master stilistica i koloristica i imam više od dvadeset godina stručnog iskustva u svijetu friziranja i bojanja kose.

Moja strast prema frizerskom umijeću i estetici kose čini me vašim partnerom za postizanje vrhunskih frizura  koje će vam osigurati ne samo izgled, već i samopouzdanje. Sa svojim bogatim iskustvom i višegodišnjim radom u frizerskoj industriji stekla sam široki spektar vještina i znanja. Bez obzira na to tražite li žensko ili muško šišanje, sofisticiranu frizuru, bojanje ili bilo koju drugu frizersku uslugu, možete se osloniti na moju stručnost i profesionalni pristup. Moja kreativnost i strast prema poslu omogućuje mi da zajedno s vama stvaram frizure koje su potpuno prilagođene vašim jedinstvenim željama i potrebama. Razumijem da svaki klijent ima vlastiti stil i moj cilj je da vaša frizura bude odraz vaše osobnosti. Svaki klijent zaslužuje poseban pristup i pažnju. Moja posvećenost vama podrazumijeva pažljivo slušanje vaših želja i potreba kako bih vam pomogla postići izgled o kojem sanjate.  Vaša ljepota i zadovoljstvo su mi najveća nagrada.
Snježana Veljača, master stilistica i koloristica u salonu Merlinka.

__________________________________________________________________________________

   NIKOLA DIKOVIĆ

Ja sam Nikola Diković, master stilist s više od dvadeset godina stilističkog iskustva.

Kao master stilist moj fokus je stvaranje izvanrednih oblika frizura koje naglašavaju vašu osobnost i stil.
S više od dvadeset godina rada u frizerskoj industriji, stekao sam bogato iskustvo i znanje potrebno za pružanje vrhunske usluge. Bilo da tražite žensko ili muško šišanje, od klasičnog oblika frizure do modernog i kreativnog izgleda kao i bilo koje druge frizerske usluge, možete se osloniti na moju stručnost i iskustvo.
Šišanje je moja strast pa je tako svako šišanje prilika za kreativno stvaranje individualnog oblika. Moja kreativnost i pažnja prema detaljima osigurat će vam frizuru koje će vas oduševiti. Svaki klijent je jedinstven, a moj pristup friziranju je potpuno personaliziran. Slušam vaše želje i ideje te zajedno s vama radim na stvaranju izgleda koji odražava vašu osobnost i stil.
Nikola Diković, master stilist u salonu Merlinka.

____________________________________________________________________________________

  IVANA ČURJAK 

Ja sam Ivana Čurjak, master stilistica i koloristica s više od dvadeset godina stručnog iskustva u frizerskoj industriji, te sam ponosni dio tima u našem salonu u Karlovcu.

Moje iskustvo prema friziranju i bojanju kose čine me vašim frizerskim ekspertom za postizanje izvanrednih frizura koje odražavaju vašu jedinstvenu ljepotu i stil. Prošla sam kroz različite faze frizerske industrije i stekla duboko razumijevanje i širok spektar vještina u friziranju i bojanju. Bez obzira na to želite li muško ili žensko šišanje , bojanje ili svečane frizure, možete se pouzdati u moju stručnost i iskustvo.  Kao frizerka, volim izazove i rad s klijentima kako bismo zajedno stvorili jedinstven izgled koji će vam najbolje odgovarati. Moja kreativnost i prilagodljivost omogućuju mi da pretvorim vaše ideje u stvarnost, bilo da je riječ o klasičnom izgledu ili modernoj interpretaciji. Svečane frizure su moja posebna strast jer mi uvijek predstavljaju izazov i zadovoljstvo u kreiranju i stvaranju umjetnosti na kosi. Svaki klijent je jedinstven, a moj pristup friziranju i bojanju je prilagođen vašim željama i potrebama. Slušam pažljivo i zajedno s Vama stvaram frizuru koja će vas oduševiti.
Ivana Čurjak master stilistica i koloristica u salonu Merlinka.

___________________________________________________________________________________

   DUŠKA  BUNČIĆ

Ja sam Duška Bunčić, starija koloristica i stilistica više od deset godina iskustva u frizerstvu.

Kao majstorica za bojanja imam posebnu strast prema bojama i pramenovima, a kroz višegodišnje iskustvo i stručnost u svijetu frizerske umjetnosti mogu zadovoljiti sve vaše želje sve dok kosa ostaje zdrava. Moja stručnost leži u ženskim bojanjima kose i pramenovima svih vrsta i tehnika, no također sam spremna obavljati sve ostale frizerske usluge kako bih vam pomogla ostvariti željeni izgled. S godinama rada u frizerskoj industriji, specijalizirala sam se za bojanje kose i pramenove. Moja strast prema kolorističkim tehnikama omogućuje mi da stvaram boje koje su prilagođene vašem tenu, osobnosti i željama. Bez obzira želite li suptilne naglaske ili odvažne promjene boje, zajedno ćemo postići rezultate koji će vas oduševiti. Osim što sam majstorica boja, vješto obavljam žensko šišanje i friziranje, pružajući vam kompletnu paletu usluga kako biste postigli željeni izgled. Vaša frizura je izraz vaše osobnosti, i moj cilj je stvoriti izgled koji će vas osnažiti i istaknuti.
Svaki klijent ima svoje jedinstvene želje i potrebe, a moj pristup friziranju temelji se na pažljivom slušanju. Razumijem da vaša kosa ima svoju priču, i želim vam pomoći stvoriti novu, predivnu poglavlje.
Radujem se prilici da vas upoznam i pomognem vam postići izgled koji želite. Vaša ljepota i zadovoljstvo su mi najvažniji. Hvala vam što ste odabrali Salon Merlinka, gdje se moja stručnost i kreativnost spajaju kako bi dobili najbolju frizuru.
Duška Bunčić starija koloristica i stilistica u Salonu Merlinka.

_____________________________________________________________________________________

  IVANA MARČAC

Ja sam Ivana Marčac, starija koloristica i stilistica s više od deset godina radnog iskustva u frizerstvu.

Kao majstorica za boje posebna mi je strast transformacija kose koja će Vas ostaviti bez daha. S godinama rada u frizerskoj industriji, specijalizirala sam se za šišanje i stiliziranje kose ali ipak najveću ljubav imam prema bojanju kose i pramenovima. Cilj mi je stvarati boje koje su prilagođene Vašem tenu, osobnosti i željama. Bez obzira na to želite li prirodan izgled, hrabru promjenu boje ili pramenove zajedno možemo postići izvanredne rezultate.
Svaka klijentica i klijent je jedinstven, a moj pristup friziranju temelji se na pažljivom slušanju vaših želja i potreba. Razumijem da vaša frizura odražava vašu osobnost i stil, stoga želim stvoriti izgled koji će vas istaknuti.
Uz stručnost u bojama, također vješto obavljam sva ženska i muška šišanje kao i razne vrste frizura. Radujem se prilici da Vas upoznam i uz moju stručnost dođemo do izgled koji želite.
Ivana Marčac starija koloristica i stilistica Salonu Merlinka

____________________________________________________________________________________

  NIKOLINA SMUKAVIĆ

Ja sam Nikolina Smukavić, starija stilistica i koloristica u salonu Merlinka.

Uvijek će mi biti drago da imam priliku pružiti Vam najbolju uslugu zahvaljujući svome širokom iskustvu i znanju. U skladu sa Vašim željama i osobnošću mogu vam pružiti frizuru koja će Vam najbolje pristajati. S godinama rada u frizerskoj industriji, stekla sam duboko znanje i razumijevanje šišanja i bojenja kose. Bez obzira tražite li žensko ili muško šišanje, klasične ili trendi frizure, precizno bojenje ili bilo koju drugu frizersku uslugu, možete se osloniti na moju stručnost i iskustvo.
Svaki klijent je jedinstven, zato se svojim stilom friziranja mogu bolje prilagoditi Vašim željama i osobnosti. Moj cilj je uljepšati Vas i dati Vam dozu samopouzdanja, te probuditi u Vama zadovoljstvo sa samim sobom. Kao koloristici, raspon boja daje mi mogućnost da se kreativno izrazim. Volim eksperimentirati s nijansama i tehnikama kako bih postigla najbolju moguću boju koja će najbolje odgovarati ne samo Vama, već i Vašem karakteru. Bez obzira želite li prirodan izgled, svjetlucave pramenove ili potpunu transformaciju, zajedno možemo postići rezultate koji će Vas oduševiti. Svaki trenutak koji provedete u našem salonu je poseban, a moja posvećenost Vama osigurava da ćete se osjećati ugodno i opušteno tijekom cijelog tretmana. Stoga se radujem prilici da Vas upoznam i pomognem Vam postići izgled koji želite u Salonu Merlinka. Vaša ljepota i zadovoljstvo su mi najvažniji.
Hvala Vam što ste odabrali Salon Merlinka, gdje se iskustvo i stručnost spajaju za Vašu najbolju frizuru.
Nikolina Smukavić starija stilistica i koloristica u salonu Merlinka.

____________________________________________________________________________________

  MAGDALENA MARUŠIĆ

Ja sam Magdalena Marušić, mlađa stilistica i koloristica u salonu Merlinka.

S ponosom sam član stručnog tima kao frizerka u našem salonu u Karlovcu. S više od pet godina radnog iskustva u frizerskoj industriji, moje srce kuca za stvaranje prekrasnih frizura koje odražavaju vašu jedinstvenu osobnost i stil. Sa svojim petogodišnjim iskustvom u frizerstvu, stekla sam širok spektar vještina potrebnih za pružanje vrhunske usluge. Bez obzira želite li osvježavajuće muško šišanje, glamuroznu žensku frizuru, kreativno bojanje ili nešto sasvim drugačije, možete se osloniti na moju stručnost i kreativnost. Svaki klijent je jedinstven, a moj pristup friziranju je prilagođen vašim željama i potrebama. Volim izazove i radim s vama kako bismo zajedno stvorili frizuru koja će vam najbolje odgovarati. Bez obzira tražite li klasičnu eleganciju, trendi modernost ili eksploziju boja, tu sam da vaše ideje pretvorim u stvarnost. Moja posvećenost klijentima je iznad svega. Svaki tretman koji pružim temelji se na pažljivom slušanju vaših želja i potreba. Moj cilj je da se osjećate ugodno, opušteno i zadovoljno svaki put kad sjednete u moju stolicu. Radujem se prilici da vas upoznam i pomognem vam postići željeni izgled. Hvala vam što ste odabrali Salon Merlinka, gdje se mogu profesionalno izraziti kako vam napravila najbolju frizuru..
Magdalena Marušić mlađa stilistica i koloristica u salonu Merlinka.

____________________________________________________________________________________

  PETRA LIVOJEVIĆ

Ja sam Petra Livojević, mlađa stilistica i koloristica u salonu Merlinka.

Kao stilistica i koloristica s ponosom donosim stručnost u svijet frizerskog zanata. Moje iskustvo i predanost prema poslu omogućuju mi da stvaram frizure koje će vas osvježiti i istaknuti vašu prirodnu ljepotu.
S godinama rada u frizerskoj industriji, stekla sam široko znanje i razumijevanje friziranja i bojanja kose. Bez obzira na to želite li žensko ili muško šišanje, klasične ili modernije frizure, bojanje ili bilo koju drugu frizersku uslugu, možete se osloniti na moju stručnost i iskustvo. Moj pristup friziranju temelji se na pažljivom slušanju vaših želja i potreba. Svaka frizura koju stvaram je jedinstvena, baš kao i vi. Razumijem da vaša frizura treba odražavati vašu osobnost, stil i želje. Kao koloristica, boje su moj alat za izražavanje. Volim eksperimentirati s nijansama i tehnikama kako bismo postigli savršene boje koje će naglasiti vašu ljepotu. Bez obzira želite li prirodan izgled, hrabre pramenove ili potpunu transformaciju, zajedno možemo postići željeni rezultat. Radujem se prilici da vas upoznam i pomognem vam postići željeni izgled. Vaša ljepota i zadovoljstvo su mi najveća nagrada.
Hvala vam što ste odabrali Salon Merlinka, gdje se moja stručnost i individualnost spajaju za vašu najbolju frizuru.
Petra Livojević mlađa stilistica i koloristica u salonu Merlinka

____________________________________________________________________________________

   JOSIPA KLARIĆ

Ja sam Josipa Klarić i s ponosom sam Vaša recepcionarka u Salonu Merlinka.

Moj je zadatak da Vaš boravak u našem salonu bude besprijekoran i ugodan. Kao vaša recepcionarka, brinem se da se osjećate dobrodošlima i opuštenima od samog trenutka ulaska u naš salon. Tu sam kako bih vam pružila informacije o našim uslugama i proizvodima te odgovorila na sva Vaša pitanja i pomogla vam da zakazujete termine koji odgovaraju vašim potrebama. Brinem se da svi termini budu pažljivo isplanirani kako biste mogli uživati u svojim tretmanima bez stresa i čekanja. Organizacija i koordinacija su ključne za glatko funkcioniranje našeg salona. Vaše povjerenje i zadovoljstvo su nam iznimno važni i uvijek se trudimo premašiti Vaša očekivanja. Ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate pomoć pri rezervaciji termina, slobodno me kontaktirajte. Radujem se prilici da vam pomognem i osiguram najbolje iskustvo u Salonu Merlinka.
Hvala vam što ste odabrali Salon Merlinka, gdje se ljepota i stručnost spajaju s osobnom pažnjom.
Josipa Klarić recepcionarka u Salonu Merlinka.

___________________________________________________________________________________

   KRUNA POŠTIĆ

Ja sam Kruna Poštić i dočekat ću Vas na recepciji salona sa srdačnom dobrodošlicom u salonu Merlinka,

Ovdje sam za sve Vaše upite, telefonski i uživo te Vam želim omogućiti lagodan i opušten boravak u salonu.
S radošću ću Vam pomoći, pružiti savjet ili Vas uputiti stilistu ili koloristu koji će moći najbolje ispuniti Vaše želje. Veselim se svakoj Vašoj novoj frizuri i transformaciji!

S ponosom sam dio Merlinka tima, hvala Vam što dolazite u naš salon!

Kruna Poštić recepcionarka u Salonu Merlinka.

____________________________________________________________________________________

   IVICA PAVLAČIĆ

Ja sam Ivica Pavlačić, strastveni frizer i ponosni vlasnik frizerskog salona “Merlinka” u srcu Karlovca. S više od 30 godina stručnog iskustva u frizerskoj industriji, posvećen sam tome da svaki posjet mom salonu bude iskustvo koje će vas ostaviti inspiriranim i samopouzdanim.

Naša Vizija
U Salonu Merlinka, naša vizija je jasna: želimo vam pružiti najvišu razinu stručnosti, kreativnosti i udobnosti. Naš tim iskusnih frizera i stilista strastveno radi kako bismo vam pomogli ostvariti izgled koji ste oduvijek željeli. Bez obzira tražite li svježu i modernu frizuru, bojanje kose, oblikovanje ili posebne tretmane za njegu, mi smo ovdje kako bismo vam pomogli da istaknete svoju prirodnu ljepotu.

Individualan Pristup
Svaki klijent je jedinstven, a mi to razumijemo. Prije nego što započnemo bilo koji tretman, posvetit ćemo vrijeme slušanju vaših želja i potreba. Vaša frizura treba odražavati vašu osobnost i stil, i to je ono što čini naš rad posebnim. Naš cilj je da se osjećate opušteno i zadovoljno svaki put kad kročite u naš salon.

Kvaliteta i Higijena
Kvaliteta usluge i higijena su od najveće važnosti za nas. Koristimo samo vrhunske proizvode i alate kako bismo osigurali da svaki tretman bude siguran i učinkovit. Naš salon redovito prolazi stroge higijenske kontrole kako bismo osigurali čist i siguran prostor za naše klijente.

Zajednica i Povezanost
Salon Merlinka nije samo salon ljepote, već i mjesto gdje se stvara zajednica i povezanost. Ponosni smo na naše klijente koji su postali dio naše obitelji tijekom godina. Vaše povjerenje i podrška su nam najvažniji, i radujemo se svakom trenutku koji provodimo s vama.

Dobrodošli u Salon Merlinka: Vaš Izvor Stila i Ljepote u Karlovcu
Radujemo se prilici da vam pomognemo ostvariti svoje frizerske snove u Salonu Merlinka. Za zakazivanje termina ili dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem telefona 047 414 521 ili preko platforme za ONLINE NARUĆIVANJE!

Hvala vam što ste odabrali nas kao svojeg frizera. Vaša ljepota je naša strast!

S poštovanjem,

Ivica Pavlačić Vlasnik Salona Merlinka

____________________________________________________________________________________

Merlinka.hr | Frizerski saloni, edukacija i trgovina
Košarica0
U košarici nema proizvoda!
Nastavite s kupovinom
0
Odaberite podatke za usporedbu.
 • Fotografija
 • Šifra
 • Ocjena
 • Cijena
 • Zalihe
 • Raspoloživost
 • U košaricu
 • Kratki opis
 • Detaljni opis
 • Težina
 • Dimenzije
 • Dodatne informacije
 • Atributi
 • Dodatni atributi
 • Dodatna polja
Click outside to hide the comparison bar
Usporedite
1€ = 7.53450 kn