Newsha Šamponi

Newsha Šamponi!
Fleksibilnost, glatkoća i svježina: Nakon šamponiranja vaša se kosa jednostavno osjeća i izgleda nevjerojatno – pod pretpostavkom da koristite šampon koji odgovara vašoj kosi i nježno je čisti. Bilo za plavu ili smeđu, ravnu ili kovrčavu kosu, suhe krajeve ili masne korijene: postoji pravi šampon za svaku potrebu za kosom. Otkrijte svijet naših ekskluzivnih i vrlo učinkovitih šampona i pronađite pravi proizvod za svoju rutinu njege kose.

Šampon i zdrava kosa: sve što trebate znati!
Oblikovanje kose ne počinje s lakom za kosu i drugim proizvodima za oblikovanje – nego već pod vašim tušem! Prilikom pranja kose postavljamo temelje za našu frizuru i zdravlje naše kose. Zato je izbor pravog šampona toliko važan. Posebni sastojci poput prirodnih ulja, visokokvalitetnih vitamina ili čistih pigmenata u boji pomažu vam da izvučete najbolje iz vašeg stiliziranja.

Šamponi tvrtke NEWSHA stoga djeluju s dragocjenim prirodnim sastojcima kao što su bademovo mlijeko, Aloe Vera ili ekstrakti grožđa, ovisno o potrebama i zahtjevima vaše kose, stoga pružite kosi sve potrebne hranjive tvari i njege. Stoga, kada kupujete šampon, trebali biste se pobrinuti da šampon optimalno odgovara vašem tipu kose – to je jedini način da stvorite osnovu za zdravu i snažnu kosu.

Prava njega kose – razlozi zašto je dobar šampon važan:
Šampon za kosu ima zadatak očistiti kosu od prljavštine, ostataka proizvoda na njoj i ulja. Da biste to učinili, ima malo više snage od, na primjer, gela za tuširanje, koji je nježniji jer ne iritira kožu previše. Ako kosu trajno perete gelom za tuširanje ili slično, riskirate da ne očistite kosu sve do vlasišta. To može rezultirati bržem stvaranju masnoće i nadraženim, svrbljivim vlasištem.

U isto vrijeme, dobar šampon nije tu samo za čišćenje kose i vlasišta – također bi trebao biti njegujući. Optimalni šampon osigurava da tijekom čišćenja kose uklanja višak ulja i prljavštine, ali istovremeno ne isušuje vlasište i kosu. Nadalje, trebao bi kosi osigurati važne hranjive tvari. Nakon pranja kose visokokvalitetnim šamponom koji odgovara potrebama vaše kose, trebao bi izgledati zdravo, podatno i sjajno.

Ravna kosa:
Šamponi za ravnu kosu oslanjaju se na laganu formulu kako bi kosa bila što glađa bez otežanosti. Ispucani vrhovi posebno su vidljivi na ravnoj kosi. Ekstrakti ružmarina sprječavaju ispucane vrhove .

Kovrče:
Kovrčava kosa ima tendenciju brzog sušenja, što utječe na elastičnost i otpornost vaših kovrča. Zato naš šampon Gentle Care sadrži sastojke poput aloe vere ili bademovog mlijeka za borbu protiv toga. Šampon sa šafranom također hidratizira vašu kosu i dodaje volumen, tako da vaše kovrče izgledaju još bolje.

Obojana kosa:
Bojanje kose uvijek je izazovno za vašu kosu – zbog toga biste trebali koristiti šampon posebno za obojanu kosu i sa sastojcima za njegu suhih vrhova koji u isto vrijeme njeguju kosu te čine vašu boju svježom duže vremena zahvaljujući posebnim tehnologijama.

Masna kosa:
Sve u svemu, ulje na našem vlasištu koje proizvodi sebum je nešto dobro i pozitivno. Daje našoj kosi hidrataciju i čini ju sjajnom. Ali prekomjerna proizvodnja ulja može učiniti da naša kosa izgleda beživotno i masno. Šampon za kosu s  ekstraktima grožđa  može pomoći u smanjenju prekomjerne proizvodnje ulja. Za svakodnevnu upotrebu preporučujemo naš Daily Routine Shampoo. Između pranja kose tretman za kosu može vam pomoći u bržoj njezi.

Suha kosa:
Za razliku od kose koja se brzo masti, ovdje se obično formira premalo sebuma iz žlijezde vlasišta. Stoga je šampon za suhu kosu vrlo bogat i često brine i za vlasište. Sastojci poput šafrana ili aloe vere  umiruju nadraženu kožu i pružaju hidrataciju kosi. Ako vam je kosa suha i pod stresom redovitim bojanjem, pomaže i šampon za obojenu kosu, jer sadržani sastojci pružaju više hidratacije i sjaja boje.

Ovako štitite kosu dok je perete:

Osim pravog šampona za potrebe vaše kose, pravilna upotreba tijekom pranja kose ima značajan utjecaj na to kako izgleda vaša kosa. Zbog toga biste posebnu pozornost trebali posvetiti određenim detaljima, osim ispravne uporabe :

  • Lagano češljajte kosu prije pranja kako biste spriječili lom kose. Osim toga, već uklanjate većinu proizvoda za oblikovanje u kosi.
  • Za kosu do ramena dovoljna je količina šampona veličine oraha. Umasirajte šampon ravnomjerno u vlasište i kosu, a zatim ga isperite bez predugog ostavljanja.
  • Koristite mlaku vodu za ispiranje kose. Topla voda suši vašu kožu i kosu i uzrokuje da vam kosa brže postane masna jer se stimuliraju lojne žlijezde.
  • Na kraju isperite kosu hladnom vodom. Hladna voda pomaže gornjem sloju da se zatvori – vaša kosa odmah izgleda zdravije i sjajnije.

Neka vam kosa zasja šamponima tvrtke NEWSHA

Započnite rutinu njege kose optimalnim šamponom iz naše internetske trgovine i oprostite se od suhe, slabe ili masne kose . Otkrijte naš asortiman s različitim proizvodima posebno dizajniranim za vaše potrebe kose i pružite svojoj kosi i vlasištu intenzivnu njegu koju zaslužuju.

Prikazuje se svih 8 rezultata