Newsha Proizvodi za Stiliziranje

Newsha Proizvodi za Stiliziranje
Mat ili sjaj: vosak za kosu poznat je po svom mat i posebno prirodnom izgledu. Međutim, postoje i varijante koje vašoj kosi daju sjajnu završnu obradu. Dakle, bez obzira na izgled koji želite – s voskom za kosu sve je moguće.

Vosak za kosu: Bez obzira na to da li stilizirate li nosite kosu počešljanu unatrag, dodajete divlje pramenove ili ističete kovrče – možete koristiti vosak za kosu za oblikovanje frizure. Odaberite Flexible Structure Wax za fleksibilno držanje ili Strong Molding Wax za snažno držanje.

Gel za kosu za dodatno snažno držanje.
Bez obzira radi li se o ekstravagantnoj kratkoj frizuri ili preciznoj pletenici – gel za kosu osigurava dodatno snažno držanje vašeg omiljenog izgleda. Samo želiš ukrotiti nekoliko tvrdoglavih niti? Dosadni pramenovi kose od spavanja mogu se ukrotiti gelom za kosu. U NEWSHA-i ćete pronaći upravo pravi proizvod za vaše potrebe.

Što je tako posebno u gelu za kosu ?
Gel za kosu klasična je postavka frizure na bazi vode ili vodenog alkohola. Ako na kosu nanesete tekući gel, on se omotava oko pojedinačnog pramena poput sloja i počinje se sušiti u roku od nekoliko sekundi. Nakon što se stvrdne, vaša kosa ostaje u formi – nijedan vjetar i nikakav pokret ne mogu naštetiti vašem stilu. Na taj se način pojedinačne frizure mogu dugo izdržati.

Stilizirano u tren oka: ovako nanosite gel za kosu.
Ako želite staviti gel po cijeloj kosi, utrljajte proizvod između dlanova. Zatim počnite oblikovati pramen po pramen. Za irokeze, šiljke ili druge frizure suprotne prirodnom smjeru rasta, držite odgovarajuća područja u željenom obliku malo duže. To je jedini način na koji se gel može stvrdnuti i stvoriti željeni rezultat.

Savjet: Želite li postaviti samo pojedinačne naglaske ili ukrotiti leteće dlake? U tom slučaju na vrhove prstiju nanesite malo gela za kosu i selektivno radite na željenim područjima. Savršen styling s Total Control Gelom.

Vosak za kosu – želite elegantan izgled koji traje cijeli dan?
S voskom za kosu tvrtke NEWSHA možete oblikovati svoju frizuru zadržavajući prirodnu fleksibilnost kose: okruženi voštanom teksturom, vaš stil ostaje, može se formirati cijeli dan i ima gotovo nevidljivo držanje. Bez obzira imate li tanku, gustu ili normalnu kosu, proizvod za oblikovanje prikladan je za svaki tip kose.

Što predstavlja vosak za kosu?
Prvo čvršći, zatim kao maslac mekani: vosak za kosu u početku dolazi u čvršćoj konzistenciji. Međutim, ako se zagrije na tjelesnu temperaturu, pretvara se u kremasti. Nanesena na kosu, nježno se omotava oko svakog pojedinog pramena, a zatim ponovno dobiva snagu. To stvara fleksibilnu vezu koja vašoj frizuri daje oblik i stabilnost. Za razliku od gela za kosu, vosak se ne stvrdnjava u potpunosti. Zato stvarate relativno nježno držanje s voskom za kosu. To vam daje priliku da u bilo kojem trenutku preuredite svoj stil.

Divlji stilovi ili otmjene frizure: ovako koristite vosak za kosu.
 Vosak za kosu može se lako obraditi u suhu kosu rukama: Da biste to učinili, prvo utrljajte malu količinu proizvoda između dlanova ruku. To čini vosak lijepim i podatnim i jednostavnim za distribuciju. Sada je vrijeme za kosu: Za ležeran izgled umijesite vosak u cijelu kosu, a zatim oblikujte pojedinačne vlasi.

Za pompadour izgled frizure stilizirajte malo pažljivije:
Provucite ruke kroz kosu sprijeda prema natrag i ravnomjerno rasporedite vosak od korijena do vrhova. Za glatku završnu obradu osušite gornji dio kose u smjeru u kojem želite pomoću četke. Naravno, i druge frizure mogu se stvoriti voskom za kosu, mogu se ukrotiti mali naglasci ili samo nekoliko neukrotivih dlačica.

Prikazuje se svih 16 rezultata