Newsha Regeneratori

Newsha Regeneratori – Ekskluzivna njega za tvoju kosu
Svilenkasta i sjajna kosa puna vitalnosti: prava njega kose ne sastoji se samo od šampona  , već i dodatnog regeneratora.
S pravim regeneratorom stvorit ćete kosu na koju će drugi biti ljubomorni. Stoga redovito koristite regenerator nakon pranja kose kako biste kosi pružili dodatni dio njege koji joj je potreban. Nije važno imate li suhu kosu ili masno vlasište, ravnu ili kovrčavu kosu – NEWSHA pruža savršen regenerator za svaku potrebu za kosom.

Što je regenerator?
Nakon svakog pranja kose regenerator smiruje i zatvara strukturu kose. Nadalje, pruža dodatne vrijedne sastojke za njegu i pruža lakše češljanje te više sjaja i glatkoće.

Kakav je učinak regeneratora?
Nakon pranja kose kosa vam je oslobođena od sebuma, ostataka proizvoda za oblikovanje i prljavštine. Stoga je vaša struktura kose lagano gruba i posebno ranjiva. To je dio u kojem dolazi regenerator i njegove prednosti: regenerator smiruje strukturu kose i stvara tanku zaštitnu barijeru. Ovisno o debljini i punoći kose učinak će biti više ili manje intenzivan. Uz to, regeneratori sadrže razna ulja i druge brižne sastojke. Oni pružaju hidrataciju ili jačaju kosu kako bi spriječili njezino lomljenje.

Pronađite pravi regenerator za kosu
Ako želite liječiti kosu i pružiti joj dodatni dio njege, trebali biste redovito koristiti regenerator. Ne odgovara svaki proizvod svakoj potrebi kose.

Na primjer, ako imate ispucalu i tanku strukturu kose, trebali biste izbjegavati korištenje regeneratora za kosu koji vam opterećuju kosu. Uz NEWSHA lako možete otkriti pravi regenerator za svoju kosu. Dobit ćete detaljne informacije o svakom regeneratoru. Nadalje, možete odabrati i svoj tip kose u našim savjetima za njegu kose. Pronađite svoj regenerator bez parabena za ispucalu kosu jednako brzo kao i regenerator protiv lomljenja kose za kovrče.

Tanka kosa:
Ako je vaša kosa prilično u redu i ponekad izgleda ravno zbog nedostatka volumena, trebali biste koristiti regenerator sa laganom formulom. Naš Daily Weightless regenerator sa svojim prirodnim ekstraktima sjemena jojobe olakšava češljanje i gipkost bez otežavanje kose.

Kovrčava kosa:
Prirodne kovrče i valovi mogu brzo nalikovati divljoj grivi ako im nije pružena prava njega. Naš High Perfomance Leave-In Condtioner daje vašim kovrčama potrebnu hidrataciju i sjaj bez otežavanja i suprotstavlja se frizz-u. Najbolje od svega, ne morate ga isprati nakon upotrebe, pa je vrlo fleksibilan i štedi vrijeme.

Masna kosa:
Čak i ako vam kosa ponovno postane nekoliko sati nakon šamponiranja, ne smijete zaboraviti njegu. To bi moglo dovesti do toga da vaša kosa i vlasište postanu osjetljivi i suhi, što može dovesti do dodatnog povećanja proizvodnje sebuma. Stoga koristite naš Daily Weightless Conditioner koji hidratizira i omekšava vašu kosu bez otežavanja .

Suha kosa:
Za tupu, lomljivu i oštećenu kosu koristite naš Soft Cotton Conditioner. Ovaj regenerator s ekstraktima pamuka pruža vašoj kosi sveobuhvatnu opskrbu hidratacije i daje im maksimalni osjećaj meke kose.

Obojana kosa:
Obojana kosa često se ponaša kao suha kosa: tupa, podijeljenih krajeva i lomljiva. Blaga formulacija našeg Soft Cotton regeneratora, koji hidratizira i popravlja oštećenu kosu je pogodna i za obojanu kosu. Za dodatnu njegu u pokretu ili prije sunčanja možete koristiti i naš High Performance Leave-In regenerator – i to ne samo da brine o vašoj kosi, već štiti i njeguje boju vaše kose od štetnih UV zraka.

Savjeti za maksimalnu njegu: pravilna upotreba regeneratora
Najbolje je nanijeti regenerator nakon svakog pranja kose, ili barem nakon svakog drugog pranja kose – čak i ako ste već koristili masku za kosu. Polazi izravno od učinka šampona i osigurava da se blago gruba struktura kose nakon čišćenja ponovno zagladi ,te se sloj kutikule kose zatvara. Prije nanošenja regeneratora lagano stisnite opranu, ispranu kosu – po mogućnosti s našim NEWSHA omotom za kosu. Ako kosa više nije mokra, već samo vlažna, to pojačava učinak regeneracije. Regeneratori daju kosi hidrataciju. To je posebno potrebno na sredini i vrhovima – ne toliko na korijenu. Stoga nanesite regenerator primarno na vrhove i poštedite korijen.

Prikazuje se svih 3 rezultata